UN CAMÍ DE NASSOS

Avui, aprofitant el dia mundial de la solidaritat, us volem presentar a UN CAMÍ DE NASSOS. Un grup d’amics que col·laboren amb la ONG Pallapupas que treballen per els hospitals amb espais amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques (fan de pallasso) orientades a infants i gent gran.

Logo d’un camí de nassos

Vam voler saber la seva història i això és el que ens va explicar en Jaume:

“Un camí de Nassos neix a l’abril del 2014 fruit d’una juguesca  entre la nostra colla d’amics davant de la pregunta, ” A que no hi ha…..(Nassos) a fer el Camino de Santiago amb un nas de pallasso posat?”

El fet de que veníem de l’acció solidària La Sageta Solidària, i que ja havíem treballat amb l’ONG Pallapupas Pallassos d’Hospital, vam creure oportú fer un gir solidari a aquesta juguesca i continuar la nostra col·laboració.

El dia 5 d’abril arribarem a Roncesvalles per iniciar l’endemà aquest camí amb tres propòsits inicials: disfrutar, riure i conviure, on hi sumarem la quarta, reunir el màxim de donatius.

Cada any fem unes 3-4 etapes començant al mateix lloc on acabem l’any anterior, i així ,poc a poc, any rere any, ja som a Lleó; lloc on aquest any , si el Covid ho permet, començarem amb la intenció d’arribar a Ponferrada.

Entre les etapes de La Sageta Solidària i Un Camí de Nassos  ja portem sumats 9000 euros en donatius i aquest any volem arribar als 10000!!!

A més a més, per motivar la recepció de donatius, des del tercer any portem a terme el Sorteig de La Grossa dels Nassos on Empreses amb Nassos com la teva ens cedeixen lots per poder-los sortejar entre les persones que facin un donatiu superior als cinc euros. El procediment és molt senzill, a cada donatiu assignem una butlleta. El dia del sorteig, un sorteig que es pot seguir en directe a través de les xarxes socials, i anem anunciant l’obsequi sortejat i acte seguit extraiem la butlleta afortunada i així successivament . Ens agrada que cada donant tingui un petit obsequi en senyal d’agraïment i així , alhora, fidelitzem el donant.

A part del sorteig cada any fem una  peça de  marxandatge. Normalment eren samarretes però l’any passat, aprofitant la malaurat Covid, vam fer la mascareta ” TapaNassos”. Aquest any, per variar, hem tret la Gorra dels Nassos. I també gràcies a la col·laboració d’un parell d’empreses , tenim les nostres galetes personalitzades ,les Cookies Nassos que venem als volts de Nadal perquè creiem que és un producte ideal pels amics invisibles o per que el Tió faci les seves necessitats.

I per acabar, per si no fos poc, entre el mes de setembre i octubre sembrem el territori de guardioles físiques que recollim el dia després de Reis (doncs és quan les persones son més solidaries).

Bé , crec que ja pots tenir una idea de que fem!”

Doncs ja sabem de primera mà com va sorgir aquesta magnífica acció i tot el que fan durant l’any.

Aquí us deixem l’enllaç del que van recaptar l’any passat: guardiola 2020 i el sorteig de la Grossa: bit.ly/lagrossa20

Els ajudem a arribar als 10000€? Aquí us deixem la guardiola d’aquest any! bit.ly/ucn7bis

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tria la categoria del blog

A quina categoria de producte vols anar?

Mira quines ofertes tenim!

Obrir xat
1
Necessites ajuda? ¿Necesitas ayuda?
Embotits Can Gaburra
Hola! En què puc ajudar-te?

Hola! ¿En que puedo ayudarte?