Primera etapa: Can Gaburra​

La Vall d’en Bas, situada a la garrotxa, té un poble molt petit anomenat La Pinya. Allà es on va nèixer Can Gaburra, fa més de cent anys, com a botiga de proveïments. Tot el que s’hi acostava podia fer un vermut com comprar queviures, vi o qualsevol producte de primera necessitat.

Segona etapa: Embotits Can Gaburra​

Al 1969 vam començar a elaborar el nostre propi embotit amb les receptes dels nostres pares i avis per a poder vendre a la nostra botiga. Les matances, en aquella època, es produïen al pati de l’era i al no tenir gaire maquinària la producció era petita. Els nostres productes van tenir tant èxit que poc a poc vam anar creixent fins arribar on som ara.

Tercera etapa: Embotits Can Gaburra a fires​

La nostra política d’empresa es “del obrador a casa”. No existeixen intermediaris per poder assegurar-nos que el nostre producte està en perfectes condicions i a un preu raonable. 

Per això, als anys 80, es va decidir a provar de vendre els nostres embotits a fires artesanes per a poder crèixer i arribar a més gent. Gràcies a la nostra constància i a tots els nostres clients, en aquests moments ens podràs trobar a més de 300 fires l’any.

Amb el pas del temps hem anat introduint diferents varietats d’embotits típics de la Garrotxa fins a arribar a fer-ne més de 15 diferents. A Can Gaburra seguim fent proves per a treure nous productes que et puguin enamorar.

Etapa 2020: Embotits Can Gaburra online​

Modernitzem Embotits Can Gaburra! Aquest any estrenem web, tenda online i xarxes socials! 

Millorem la nostra comunicació, atenció i gestió dels nostres productes.

Atents a les nostres xarxes socials! Hi haurà concursos, enquestes, notícies, consells i ofertes entre d’altres! T’hi esperem

 

Instagram: https://instagram.com/cangaburra

 

Obrir xat
1
Necessites ajuda? ¿Necesitas ayuda?
Embotits Can Gaburra
Hola! En què puc ajudar-te?

Hola! ¿En que puedo ayudarte?