Política de privadesa

Albert Corcoy Berga t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través de el lloc web www.cangaburra.com.

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Qui som

En cumpliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Sociedat de la Informació y de Comerç Electrònic, ALBERT CORCOY BERGA en qualitat de titular de la web www.cangaburra.com li comunica les dades identificatives exigides por aquesta Llei:

 ALBERT CORCOY BERGA NIF: 79295111N
Direcció de correu electrònic: cangaburrafires@gmail.com 
Domicili social: Can Gaburra S/N 17179 La Pinya (Girona)

La present informació regula les condicions d’ús, les limitacions de responsabilitat i les obligacions que els usuaris de la pàgina Web www.cangaburra.com assumeixen i es comprometen a respectar.

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el titular ha d'aplicar els següents principis que s'ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades: 

*Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t'informarà prèviament amb absoluta transparència. 
*Principi de miniminització de dades: El titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita. 
*Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps de el tractament. 
*El Titular t'informarà de el termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable. 
*Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per www.cangaburra.com no cal que facilitis cap dada personal. 
Els casos en què sí que proporciones les teves dades personals són els següents:  
*En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic. 
*En realitzar un comentari en un article o pàgina. 
*En fer una compra

Els teus drets

El Titular t'informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

*Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
*Demanar una rectificació o la cancel·lació.
*Sol·licitar la limitació del seu tractament.
*Oposar-te al tractament.
*Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se a el Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a info@cangaburra.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, la Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes a el lloc web per enviar un correu a la persona titular, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.cangaburra.com, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d'informació:

*Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.
Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

Existeixen altres finalitats per les quals el titular tracta les dades personals:
*Per garantir el compliment de les condicions recollides en l'Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
*Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
*Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant l'ús de galetes que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web que les seves característiques i finalitat estan detallades en la Política de galetes.
*Per gestionar les xarxes socials. El titular té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.
*Per enviar correus de publicitat, qüestionaris i demanar testimonis. Per donar-te de baixa d'aquests correus contacta amb nosaltres a través de cangaburrafires@gmail.com

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.
El lloc web està allotjat en WEBEMPRESA EUROPA S.L. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per tenir més informació.

Continguts d’altres llocs web

Les pàgines d'aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l'altra web.
Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de galetes


Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s'emmagatzema al navegador web.

A la pàgina Política de galetes pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.
Per contactar amb el Titular, subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d'acceptar la present política de privacitat.

Categoria de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el titular són:

Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioni al Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Navegació web

Al navegar per www.cangaburra.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

*Google Analytics

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari de el lloc web ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a el lloc exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari de el lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat


Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@cangaburra.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia de l’D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Canvi en la política de privadesa

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Obrir xat
1
Necessites ajuda? ¿Necesitas ayuda?
Embotits Can Gaburra
Hola! En què puc ajudar-te?

Hola! ¿En que puedo ayudarte?