Fundació Mona

Avui dia mundial del ximpanzé i volem estrenar la nostra secció “presentacions solidaries” amb la Fundació Mona.

És una entitat sense ànim de lucre que rescaten i rehabiliten ximpanzés i macacos amb un passat de maltractament i els hi donen una segona oportunitat per a viure amb companys de la seva espècie i en un entorn natural.

Entrada de la Fundació Mona

La Fundació Mona fa visites guiades on ensenyen tota la feina que fan. Personalment jo vaig anar a una d’elles i vaig quedar encantada. T’ensenyen les instal·lacions, t’expliquen el passat d’alguns primats i com estan ara després d’anys de rehabilitació. Els hi agrada tant la seva feina que t’impregnen la seva passió per ells. Surts de la visita volent saber més d’ells i el seu dia a dia.

Juanito

El que més impressiona i el que suposo que és el que agrada més a tothom és el “pati” exterior dels ximpanzés. Allà els pots veure descansant, jugant, sociabilitzant o fins i tot mirant des de la llunyania.

“Pati” Exterior

També tenen un petit museu amb fotografies de quan van arribar. Aquelles mirades tan tristes amb la seva gran tasca han canviat totalment. No només els cuiden físicament si no que els van recuperant psicològicament fent que encara que tinguin un passat molt dramàtic puguin arribar a ser feliços.

Ah! També hi ha una petita botiga de records! Tinc molt clar que quan l’Adrià sigui una mica més gran (ara té mesos) és un dels llocs que tinc ganes que conegui.

La preciosa Coco

A la seva web hi podràs trobar tota la informació sobre ells i un apartat (primats) on podràs conèixer tots els habitants de la instal·lació.

www.fundacionmona.org

I si vols veure la seva feina diària i anar descobrint més sobre els primats els pots seguir a les seves xarxes socials:

Instagram: https://instagram.com/fundaciomona (@fundaciomona)

Facebook: https://facebook.com/fundaciomona

Twitter: https://twitter.com/fundaciomona (@fundaciomona)

Apart de poder-los visitar també és poden fer donatius, apadrinar a un ximpanzé o comprar marxandatge solidari.

Què us sembla la Fundació Mona?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tria la categoria del blog

A quina categoria de producte vols anar?

Mira quines ofertes tenim!

Obrir xat
1
Necessites ajuda? ¿Necesitas ayuda?
Embotits Can Gaburra
Hola! En què puc ajudar-te?

Hola! ¿En que puedo ayudarte?